5Dimes букмейкър за по-непопулярни спортове + линк за българи

5dimes-home-page

Алтернативен сайт за България: http://mirror.5dimes.eu/

Това е една добра платформа за онлайн залози, която приветства играчите, залагащи големи суми и предлага атрактивни бонус програми за играчите, залагащи средни и малки суми. 5Dimes предлага залози на почти всички спортове и е известен с голямото си разнообразие от пазари за двубоите от водещите футболни първенства и спортни лиги.

Овен голямото разнообразие от спортни залози, сайта предлага и едно от водещите онлайн казина, както и покер и лотария. Казиното може да се играе директно от браузъра или като се свали приложението им, наречено „The Grand Caino”.

5Dimes е създаден в Коста Рика през далечната 1999г. и от тогава до сега си е изградил сравнително добра репутация на надежден партньор с конкурентни коефициенти и сигурни методи на разплащане. Като основен недостатък може да се отбележи визията на сайта им, която със сигурност не отговаря на високите критерии, поставени от лидерите в бранша.

5dimes-sportsbook-page5Dimes предлага много атрактивни бонуси за нови клиенти и за презареждане на сметка. Тези, които предизвикват особено внимание са 50% бонус за нови играчи до $520 и безплатните залози до $500 за презареждане на сметка.

Обслужването на клиентите за съжаление е само на английски и испански, но включва имейл, безплатни телефонни линии и чат на живо. Минималният залог е $1, а максималния зависи от конкретния спорт или събитие и може да достигне $5000. Сметките се откриват само в щатски долари. Прави впечатление, че минималният депозит е $50 долара, посредством дебитна/кредитна карта, Moneybookers, Neteller, Click2Pay и достига до $500 при други системи за разплащане. Затова ако сте начинаещ играч или обичате да залагате в разумни граници може би този сайт не е точно за вас.

Като цяло 5Dimes не е особено популярен букмейкър на българския пазар и малко играчи ползват услугите им. Все пак го препоръчваме на любителите на по-нестандартните залози и по-малко популярните спортове.

Официален сайт: http://www.5dimes.eu/