888sport – коефициенти и бонуси

888sport-homepage(2)

Официален сайт: www.888sport.com

888Sport е слабо известен сайт за залози на българските играчи. Може би любителите на казино игрите го разпознават повече, защото е много добре представен на този сегмент от пазара. Букмейкъра е лицензиран в Гибралтар и започва да предлага онлайн услуги през 2008г.

Обслужването на клиентите е на добро за индустрията ниво. Предлагат се чат на живо, електронна поща и клиентско обслужване по телефон на няколко различни езика.

888sport-promotions(2)Компанията предлага много привлекателен бонус за нови клиенти, под формата на безплатни залози, които могат да достигнат до £88. За да участвате за този бонус трябва просто да си отворите сметка в 888Sport и да направите първи депозит на стойност минимум £10. От букмейкъра автоматично ще ви изпратят безплатен залог в размер на £10. След това за следващите 4 залога на стойност минимум £10 ще получавате безплатен залог със сумата на залога, като максималната стойност на безплатния залог е £88. За да бъдат квалифицирани залозите могат да бъдат единични или комбинация, но коефициента им трябва да е над 2.00. За комбинациите над 2.00 трябва да е общия акумулиран коефициент от отделните пазари.

888Sport предлага на своите клиенти и £5 бонус за първи залог направен посредством смартфон или друго мобилно устройство. Налични са и множество други промоции за различни спортове, като например £5 безплатен залог за мачовете от Премиерлийг, когато номиниран от вас играч отбележи гол, безплатни залози от по £5 за мачовете от елиминационната фаза на Шампионска лига, безплатен залог всеки път когато футболист с номер осем от Премиерлийг, Ла лига или Шампионка лига отбележи гол, връщане на залога за мачовете в NBA, ако отбора ви загуби в продълженията и много, много други.

888sport-zalozi-na-jivoТук няма да намерите най-добрите коефициенти на пазара, но все пак ставките за водещите първенства и лиги са на сравнително добро ниво. Един от основните недостатъци на сайта, е че предлага много малко футболни лиги от източна Европа, в това число влиза и българското първенство. От хокея на лед предлагат само NHL, като коефициентите при равни шансове са 1.85 на 1.85. Сред положителните им черти са безплатните депозити и тегления, високите лимити на залозите и доброто покритие на пазарите на живо.