Какво представлява опцията „Затвори залог“ на Bet365

 
Искате ли да контролирате залозите си по всяко време? Това вече е възможно с опцията „Cash Out” (Затвори залог) на Bet365. Можете да затворите залога си по всяко време и по този начин да се застраховате от евентуални загуби. Все повече онлайн букмейкъри предлагат тази опция.

До скоро залозите при букмейкърите (без борсите) предлагаха само стандартен залог, при който правите своите прогнози и чакате те да излязат. Опцията „Затвори залог” обаче ви дава много повече контрол върху залога, защото можете да го затворите по всяко едно време и да приберете печалбата, която ви се предлага. Естествено затварянето на залога по-рано няма да ви позволи да вземете пълната сума на печалбата, ако изчакате приключването на срещите, но по този начин минимизирате значително рисковете от евентуални загуби. Сумата предложена за затварянето на залога, зависи най-вече от това как се развиват избраните от вас срещи. Колкото повече от тях се развиват според вашите предположения, толкова по-голяма сума ще ви бъде предложена.

Предимства на предсрочното изплащане на залозите

Да предположим, че те заложили на аутсайдера в дадена среща и в началото на 2-то полувреме по-слабия отбор успее да поведе в резултата. Ще ви бъде предложена определена сума (с печалба) да затворите залога в този момент. Тя разбира се няма да покрива пълната печалба, ако изчакате изиграването на 90-те минути, но по този начин няма да рискувате да загубите залога, ако аутсайдера все пак не успее да победи. Тази опция ви дава възможност да спечелите нещо, като същевременно минимизирате риска.

Използване на опцията „Затвори залог” при множествени залози

Най-големият ефект на опцията „Затвори залог” се усеща при множествените залози. Ето един класически пример. Например пускате комбинация от 6 мача и първите 5 излизат. Тогава можете да се откажете от част от печалбата и да затворите залога си, вместо да рискувате вичко на последния мач. Все пак по-добре е да приберете нещо, отколкото да треперите до последно. Дори и последния ви мач да е за изявен фаворит 100% гаранция няма, затова е по-добре да си спестите излишните нерви.

Опцията “Затвори залог” e достъпна преди изиграването на срещите и „На живо”, независимо дали става въпрос за единични или множествени залози. Тя е достъпна за спортове като футбол, тенис, баскетбол, конни надбягвания и др. Всички залози за които се предлага опцията „Затвори залог” могат да се видят в секцията „Мои залози”, затова просто трябва да хвърляте по едно око на тази секция, за да знаете какво ви се предлага. Просто кликнете върху бутона „Мои залози” и ако сумата ви удовлетворява кликнете върху бутона „Затвори залог”, толкова е просто. Още не сте изпробвали това страхотно предложение? Няма какво да чакате пуснете залог (за предпочитане множествен), изчакайте нещата да се развият във ваша полза и затворете залога като приберете определена печалба, без да рискувате повече. Пробвайте и ще се убедите в предимството на тази опция.