Bet365 вече предлага опцията за частичен Cash Out на своите клиенти

 
Клиентите на онлайн букмейкъра Bet365 вече могат да се възползват от опцията да затварят частично своите залози. Това е първата голяма хазартна компания, която стартира тази услуга.

През 2013г. Bet365 пусна за първи път услугата Cash Out, при която можете да затворите залога си още преди да е свършил двубоя на който сте заложили. При тази опция обаче може да приемете само това което ви предлага букмейкъра, без да имате никакъв друг възможен изход. Сега със стартирането на новата услуга всеки сам може да реши точно каква част от залога си желае да затвори. Може да бъде половината сума от залога, целия залог или пък да прибере предлаганата му печалба. Всеки сам решава. За целта в прозореца Мои Залози – Затвори залог има плъзгач, посредством който може да определяте точно каква част от залога за бъде затворен. Метейки плъзгача наляво и надясно на екрана автоматично ще се изчисляват актуалните суми за конкретната му позиция.

Това е първият Спортсбук, който предоставя такава голяма свобода на клиентите си, относно направените от тях залози. Досега подобни възможности имаха единствено Спортните борси, където по всяко едно време можете да коригирате паричните потоци, посредством т.н. залози „За” и „Срещу”. Затварянето на част от залога е нещо познато и за любителите на „спред” залаганията, където клиентите имат възможност да купуват и продават различни суми с цел да управляват своите отворени позиции.

Опцията Cash Out бе пусната за пръв път на пазара през 2008г. и днес е нещо, което почти всички водещи букмейкъри предлагат. Тя увеличи значително активността на играчите, особено при залозите на живо.