BetCris – най-големият букмейкър в Латинска Америка

betcris-homepage

Официален сайт: http://www.betcris.com/

BetCris е считан за за една от компаниите пионери в областта на онлайн хазартната индустрия. Основана е още през далечната 1985г. и в началото са разчитали само на реални пунктове за залози. Всъщност BetCris все още има стотици реални пунктове в Мексико, Венецуела, Еквадор, Хондурас, Гватемала, Перу и Домениканската република. През дългата си история на хазартния пазар компанията напълно е оптимизирала своите продукти, за да може днес да изпълни желанията и на най-претенциозните играчи. Естествено залозите на живо също са много широко застъпени и предлагат хиляди пазари всеки ден.

Обслужването на клиенти е на прилично ниво, но се осъществява само на два езика: английски и испански. Сред опциите за връзка с компанията са чат на живо, телефонна връзка и имейл. Друг ключов фактор за успеха на BetCris през годините е тяхната финансова стабилност. Както добре знаете много букмейкъри ограничават сумите, които можете да изтеглите за определен период от време. При BetCris спокойно може да се каже, че този проблем не съществува, тъй като можете да теглите до $50 000 на седмица.

betcris-livebettingBetCris предлага бонус за нови клиенти в размер на 15% от първия депозит, до $500. Бонуса е под формата на безплатни залози, като трябва да бъде превъртян 5 пъти, преди да може да бъде изтеглен. Минималният депозит е $50, а за бонуса участват всички методи за депозит, без Skrill Moneybookers. Има и бонус за презареждане на сметка, който е 10% от сумата на депозита, до $500. Отново депозита трябва да не е направен със Skrill Moneybookers. При този бонус трябва да превъртите сумата 4 пъти, преди да можете да я изтеглите.

betcris-realni-punktoveМинималният залог тук е $1, а максималния зависи от конкретния спорт и събитие, което сте си избрали. Методите за депозит и теглене включват всички популярни и добре познати системи за разплащане. Минималният депозит е $25, а максимално възможната сума за теглене варира за различните разплащателни методи от $1000 до $50 000.