Информация за Борса Betdaq

betdaq-bonus

Официален сайт: www.betdaq.com

Когато Betdaq се появи за пръв път на пазара за онлайн залози имаше много трудната задача да се конкурира с пазарния лидер Betfair. За да може да пробие на пазара и да привлича нови клиенти от компанията имаха само един верен ход и това беше да намалят нивата на комисионните си.

Betdaq подобно на Betfair е борса за спортни залози и като такава печели от комисионните, които отдържа от своите клиенти. Докато при Betfair комисионната е в размер на 5% от печалбата, тук комисионната е намалена до само 3%. Нещо повече за любителите на Азиаткия Хендикап комисионната е още по-ниска – само 2%. Затова лбюбителите на този тип залози ще намерят едни от най-добрите коефициенти на пазара. Освен борсата за залози може да пускате и обикновени залози като при останалите букмейкъри. За целта кликнете върху 1Bet и ще имате достъп до букмейкъра в рамките на Betdaq. Ако пък те любители на комбинираните залози трябва да влезете в менюто MultipleBet.

betdaq-nachalna-stranicaBetdaq предлага на своите клиенти богато разнообразие от бонуси и промоции. Една от най-добрите им оферти е бонуса от 30 паунда или евро за нови клиенти. За да изискате този бонус трябва просто да въведете кода BDQ30FB когато се регистрирате. След това трябва да пуснете 3 различни залога на стойност минимум 10 евро или паунда и коефициент по-голям от 2.00. Ако някой от тези залози е непечеливш сумата му е бъде възстановена по сметката ви. Осен това, ако въведете и кода BDQHALF ще получите възстановяване на половината от 3% -та комисионна в рамките на първите 90 дни след началото на регистрацията.

Като заключение можем спокойно да кажем, че Betdaq е една подобрена версия на Betfair. Комисионната в размер на 3% и многобройните бонуси и промоции го доказват. Обслужването е на отлично ниво, но за съжаление няма обслужване на български. Betdaq всички основни методи за депозиране и теглене на средства от сметката ви.