BetFred информация за бонуси

betfred-nachalna-stranica

Официален сайт: www.betfred.com

BetFred е един от най-големите независими букмейкъри във Великобритания, като освен на онлайн пазара компанията разполага и с над 1350 реални букмейкърски пункта. BetFred стартира своята дейност през далечната 1967г., когато собственика Фред Доун отваря своя първи букмейкърски пункт в Салфорд. От тогава до сега BetFred е синоним на отлично обслужване и тлъсти коефициенти.

Може би най-голямото предимство на Betfred са многобройните бонуси и промоции, които предлагат на своите клиенти. Те са им спечелили прозвището Bonus King и наистина трудно може да се намери на пазара друг букмейкър с толкова много ежедневни бонуси и промоционални оферти.

betfred-bonusБезспорно най-привлекателната оферта на BetFred e безплатния залог на стойност до 25 паунда за всички нови клиенти. Всичко което трябва да направите е да си отворите сметка и да пуснете залог на стойност 1 паунд или повече. От букмейкъра ще ви преведат като безплатен залог сумата, която сте заложили за първи път до максимум 25 паунда. Безплатния залог ще постъпи в сметката ви в рамките на 24 до 48 часа, след приключването на пазара. Имайте в предвид, че безплатния залог трябва да бъде заложен на коефициент по-голям от 2.00 и, че имате на разположение 30 дни да го разиграете.

Клиенти, които са направили първия си депозит посредством Moneybookers, Neteller, PayPal не могат да изискат този бонус. За съжаление играчите от България също не могат да се възползват от бонуса.

Специални промоции на BetFred 

betfred-zalozi-na-jivoDouble Delight – ако сте заложили на даден футболист да отбележи първия гол в мача и той се разпише 2 пъти в срещата, печалбата ви ще бъде удвоена.

Hat-Trick Heaven – ако сте заложили на даден футболист да отбележи първия гол в мача и той се разпише 3 пъти в срещата, печалбата ви ще бъде утроена.

30 Minute Limit for football coupons – ще получите награда, ако предвидите в кои срещи ще падне гол в рамките на първия половин час.

BetFred определено е място, което трябва да посетите и да се насладите на многобройните им оферти. Обслужването е на отлично ниво, разнообразието от спортове и пазари е много голямо, мобилната им версия е перфектна и извършват разплащания посредством всички популярни методи.