BetOnline – високи коефициенти и бонуси

betonline-homepage(2)

Официален сайт: http://www.betonline.ag/

BetOnline стартира своята онлайн хазартна дейност през 2001г. в Коста Рика, като първоначално компанията е носила името BetLineSports. През 2004 централата се мести в Панама (текущия лиценз на компанията също е в тази държава), а малко по-късно името е сменено на BetOnline.

Разнообразието от предлагани спортове тук не е чак толкова голямо, но се набляга изключително много на американските спортове. Освен професионалните лиги NBA, NHL и NFL, тук ще намерите и колежанските лиги по баскетбол, хокей на лед и американски футбол. Разбира се присъстват и популярните в Европа футбол, тенис, снукър и др., но предлаганите лиги са по-малко отколкото при лидерите в бранша. Пазарите предлагани за всяко едно конкретно събитие също не са чак толкова много, но за сметка на това коефициентите са конкурентни.

betonline-promotionsBetOnline обаче има други предимства с които успява да привлича нови клиенти. На първо място това са високите лимити на залозите, което ги превръща в предпочитан сайт за по-напредналите играчи. Освен това компанията предлага т.н. Re-Bet, който дава възможност на играчите да заобиколят ограниченията, свързани с изчакването за промяна на коефициентите.

Друг стимул за привличане на нови клиенти са добрите бонуси и промоции. BetOnline предлага бонус за нови клиенти в размер на 25% от първоначалния депозит до $1000. Единственото което трябва да направите е да въведете промо кода FIRST, когато правите депозита. Това не е всичко този бонус се превръща в постоянен, тъй като с промо код LIFEBONUS взимате бонус 25% до $1000 при всеки един депозит. Освен това BetOnline предлага и бонус до $50 за първи залог направен с мобилно устройство и 25% бонус до $1000 за баскетболни срещи. Има и доста атрактивни промоции за залагания на конни надбягвания.

betonline-cutomer-supportОбслужването е на добро ниво, като освен безплатна телефонна линия има и денонощно обслужване посредством имейл. Залозите могат да се правят онлайн през сайта или по телефона. Минималният залог през сайта е $1, а по телефона $25. Максималните залози варират за различните спортове и а от $1000 до $25 000. Можете да правите разплащания посредством всички популярни методи. Минималният депозит е $10, а максималния $50 000. При теглене минималната сума е $100, а максималната $24 900.