Betsafe – алтернативен линк и промоции за комбинирани залози

betsafe-nachalna-stranica

Алтернативен линк за България: www.betsafe12.com 

Betsafe е голяма и реномирана хазартна компания, която оперира в онлайн пространството от 2002г. В момента имат над 600 хиляди клиенти от повече от 100 страни. Сред основните предимства на притежаваната от скандинавски консорциум компания са ексклузивния бонус в размер на £50, бързите разплащания , голямото разнообразие от пазари, отличните възможности за залози на живо, удобното мобилно приложение и др. Обслужването на клиенти е на много добро ниво, като от компанията предлагат денонощно чат на живо, телефонна линия и имейл със сравнително бързо време за отговор.

Всички нови клиенти на Betsafe могат да се възползват от 50% първоначален бонус на стойност до £50. За целта когато се регистрирате просто трябва да въведете бонус код:bestshoot и да направите първия си депозит. Бонусът плюс депозита трябва да бъдат превъртяни минимум 6 пъти на коефициент не по малък от 2.00, преди да можете да изтеглите печалбата си.

betsafe-promociiКомпанията предлага и отличен бонус за комбинирани залози. Можете да спечелите бонус до 100% плюс възстановяване на залога, ако загубите при определени обстоятелства. Ето какво е разпределението на бонуса за комбинирани залози: Комбиниран залог от 4 или 5 срещи – 10% бонус върху печалбата; комбиниран залог от 6 или 7 срещи – 25% бонус върху печалбата, комбиниран залог от 8, 9, 10 или 11 срещи – 50% бонус върху печалбата, комбиниран залог от 12 или повече срещи – 100% бонус върху печалбата. Максималната стойност на бонуса е €1000. Минималният залог за да изискате бонуса е €10, а минималният коефициент за всяко едно от заложените събития е 1.25. И това не е всичко ако сте пуснали комбиниран залог с 5 или повече срещи и загубите само 1 от тях, залога ви ще бъде възстановен в размер до €50.

betsafe-zalozi-na-jivo

Коефициентите предлагани на пазарите на живо са изключително разнообразни и съпоставими с най-добрите на пазара и това заедно с невероятните бонуси и промоции превръща Betsafe е добър избор за пускане на залози.

Официален сайт: www.betsafe.com