Betsson – алтернативен линк и бонус за България

betsson-home-page

Алтернативен линк за България: www.sportsbook.betsson.com 

Betsson е шведска хазартна компания, която има повече от 50 години опит в този бизнес. Това е една от големите фирми в бранша с повече от 1000 служители. За отличната й репутация говори факта, че е листната на Nordic Stock Exchange в Стокхолм. Предлагат голяма вариация от спортни залози и имат диференцирани ограничения за лимитите на залозите. Всеки играч, който иска да направи по-високи залози може да се свърже с тях за допълнителна информация. Както се досещате обслужването на клиенти също е на отлично ниво и може да се осъществява посредством чат на живо, телефонна линия и по имейл.

Предлагат отлични коефициенти, малко над средните на пазара. Покриват почти всички видове спорт. Основните им предимства са многобройните възможности за залози на живо, промоциите и бонусите и бързите и безплатни тегления на пари от сметката. По отношение на пазарите основния им недостатък са залозите на Азиатски Хендикап, където понякога не са много конкурентни.

betsson-zalozi-na-jivoBetsson предлага на всички нови клиенти 100% бонус в размер до £25. За да участвате за този бонус трябва да депозирате минимум £10. След това отивате на My Bonues и въвеждате бонус код: CASVERBETSSON1. За да се възползвате от максималната стойност на бонуса трябва да депозирате £25 и ще получите още £25. За да изтеглете бонуса трябва да го превъртите поне 10 пъти на коефициент не по-малък от 1.50. Залозите трябва да бъдат само на сингли, комбинираните залози не се считат за превъртане.

betsson-mobilno-prilojenieБукмейкъра поддържа много ниски нива на марж на печалбата, което означава по-високи коефициенти и по-големи печалби за играчите. Маржът на печалбата за основните спортове е както следва: футбол – 6.7%, Тенис – 7.2%, Баскетбол – 4.8%, Хокей на лед – 6.7%, Американски футбол – 4.3% и Бейзбол – 4.2%. Това прави среден марж на печалбата от 5.7% или казано други думи, ако две събития са еднакво вероятни коефициентите за тях ще бъдат 1.97 на 1.97.

Официален сайт: www.betsson.com