BetVictor бонус и информация

betvictor-nachalna-stranica

Официален сайт: http://www.betvictor.com/ 

BetVictor е една от най-старите компании в областта на спортните залози. Основана е през далечната 1946г. и набира голяма популярност през 70-те години, когато бизнеса е поет от Виктор Чандлър младши. В момента компанията има над половин милион клиенти от 160 страни и е лицензирана в Гибралтар и Обединеното кралство.

betvictor-zalozi-na-jivoКато една от водещите компании на пазара, BetVictor предлага много изгодна промоция за всички свои клиенти – Безплатен залог в размер на 25 паунда. Просто си отворете сметка и направете първи залог с коефициент 2.00 или по-голям. Ако пуснете комбиниран залог от 4 или повече срещи, всички двубои могат да бъдат с коефициент по-малък от 2.00. Ще получите безплатен залог отговарящ на стойността на първия ви залог, но с максимален размер 25 паунда. Офертата е валидна за срок от 30 дни, след датата на която сте е регистрирали. За да можете да изтеглите бонуса трябва да го превъртите 4 пъти с цялата му стойност.За съжаление в момента промоцията не е достъпна за играчи на територията на България.

betvictor-promociiОсвен бонуса за нови играчи от компанията предлагат постоянно ексклузивни промоции за големи спортни събития, затова проверявайте редовно страницата им за промоции.

Като един от лидерите на пазара BetVictor предлага много голямо разнообразие от портове и лиги за пускане на залози. Любителите на надбягвания с коне и кучета ще се чувстват като у дома си. Специално за конните надбягания от сайта предлагат редица промоционални специални оферти.

Методите за депозит и теглене на парични средства са достатъчно разнообразни. Обслужването на клиенти е на много добро ниво, като се предлагат няколко канала за обратна връзка – директна телефонна линия, имейл и чат на живо.