Bodog – промоции и отлично отношение към клиента

Алтернативен линк за България: www.bodog818.com 

bodog-home-pageКомпанията за залози Bodog е основана през 1995г. и в момента е лицензирана на остров Антигуа. Още от създаването си се утвърждава като иновативна компания, целяща да промени индустрията улеснявайки играчите и до днес това продължава да бъде основното им конкурентно предимство. Много от останалите сайтове за залози са копирали техните опростени правила и условия, както и атрактивните им рекламни кампании за набиране на нови клиенти.

Тук няма да намерите „подводни камъни” скрити в условията и написани с малък шрифт. Взаимоотношенията клиент букмейкър са много коректни и изчистени от излишни усложнения. Обслужването на клиенти е на прилично ниво. Има чат на живо на няколко различни езика и денонощна телефонна линия.

bodog-promotionsBodog предлага на своите клиенти много и разнообразни бонуси и промоции. Като се започне от бонуса за нови клиенти в размер на 28% от първоначалния депозит, след това бонус до $100 за всеки приятел, който сте докарали в Bodog и се стигне до голямото разнообразие от промоции, свързани с презареждане на сметка, Cashback бонус за срещите от NBA, Money Back промоции за футболни срещи и много, много други.

За сметка на това предлаганите спортове не са кой знае колко много. Събитията на които можете да залагате също са малко и в никакъв случай Bodog не може да се мери с пазарните лидери.

Минималният залог тук е $1, а максималния зависи от избрания от вас спорт и конкретен пазар. Методите за депозиране и теглена на средства от сметката не са кой знае колко много, но за сметка на това присъстват всички популярни системи за разплащания като Moneybookers, Neteller, Click2Pay, дебитни/кредитни карти, директен банков трансфер и др.

Като заключение можем да кажем, че това е надежден сайт с който няма да имате абсолютно никакви проблеми. Бонусите и промоциите също са добри, но липсата на достатъчно пазари и спортове е основният недостатък на Bodog.