С новата промоция „REPLAY” на Efbet можете да удвоите депозита си

Събудихме ли ви интереса? Сега ще се опитаме да ви разясним точно за какво става въпрос.

На първо място трябва да дадем отговор на въпроса: Какво точно представлява този бонус?

Офертата е налична за всички лоялни клиенти на Efbet и е на месечна база т.е всеки месец можете да получите нова оферта. За да се участвате в тази промоция трябва първо да получите покана от екипа на Efbet. В тази покана ще е упомената и сумата, която можете да удвоите, след като направите депозит. Например, ако получите оферта за 20 лв., това означава, че след като депозирате 20 лв. ще получите бонус още 20 лв. Звучи стерахотно нали!

Поканите от екипа на Efbet се изпращат под формата на съобщения в акаунта или с SMS-и на мобилния ви телефон, затова е много важно да подавате верни и актуални данни по време на регистрацията в сайта.

Как да изискате Бонус „REPLAY”

В офертата няма никакви уловки. Просто, когато получите покана от Efbet, трябва да изпълните следните стъпки:

  • Депозирайте посочената в поканата сума по сметката си;
  • Бонусът в размер на направения депозит ще бъде добавен към сметката ви само в рамките на минути;
  • Ако на получите под формата на бонус сумата на депозита, може да се свържете със служители на Efbet, посредством услугата Чат на Живо или на имейл: suppоrt@efbet.com, за да им кажете, че не сте получили бонуса и те ще отстранят проблема;
  • И накрая, но не на последно място, активирайте бонуса и се развихрете в пускането на залози.

Условия и правила на Бонус „REPLAY”

Това е ексклузивен бонус, който е само за редовни клиенти на Efbet. Бонуса е валиден само за първта депозирана сума, след получаването на поканата. Бонус офертата има срок от 2 седмици, но от Efbet мога да удължат промоционалният период по тяхно усмотрение. Минималната стойност на бонуса е 10 лв. или съответния еквивалент в други валути – €5, 7 USD, 4 GBP, 15 TRY.
Кога мога да техля средства, след като получа бонус „REPLAY”? Тук е важно да знаете, че можете да теглите средства от сметката си, едва след като превъртите веднъж сумата на депозита + бонуса на коефицент не по-нисък от 1.50. Ако играете множествен залог трябва поне един от коефициентите ви да е минимум 1.50. Ако изтеглите средства от сметката си, преди да направите превъртането ще загубите бонуса.

Друго важно условие е, че за превъртане на бонуса не се зачитат залои направени на пазари – Азиатски хендикап, равенство няма залог, всички видове четно/нечетно, както и всички видове азиатски линии. Не трябва да използвате и опцията „Затвори залог“.

Бонуса трябва да бъде превъртян в рамките на 10 дни.

Когато залагате бонуса печелите само печалбата от пуснатия залог. Например, ако използвате бонус на стойност 50 лв и го заложите на пазар с коефициент 2.00, след познаване на срещата в сметката ви ще бъде кредитирана само чистата печалба в размер на 50 лв.

Не забравяйте първият ви депозит след като получите бонус оферта да е на стойност равна на тази в офертата. Например, ако получите оферта от 100 лв. трябва да депозирате 100 лв, а да получит още 100 лв под формата на бонус. Ако например депозирате само 50 лв ще получите само 50 лв под формата на бонус, а останалата част от бонуса ще бъде анулирана.

Желаем успех на всички! Промоцията наистина си заслужава, а при редовна игра ще я получавате всеки месец.

Публикувано на 23.03.2019