Bwin даде началото на бонус с безплатни залози за до 50 лв. всеки ден

Лицензираният букмейкър в България Bwin започна 2020 г. с нова промоционална промоция, носеща любопитното име “Lucky Box“.

Както самото име навежда на мисълта, при участието в промоцията играчите ще отворят кутии и ще се надяват в тях да се пада най-добрата възможна награда.

За да получите право да отворите кутия, трябва да отговорите на едно условие – в рамките на същия ден да заложите единичен залог за 10 евро или повече, като залогът не само трябва да бъде поставен в този ден, но и да приключи в него, тоест мачът да се изиграе докрая на дена..

Всеки с направен залог се удостоява с правото да отвори една кутия с гарантирана награда. Участието в играта е ограничено до веднъж на ден.

Някои от наградите са с доста малка стойност – 1 евро или 2 безплатни врътки на ротативка – но максималната награда достига до 25 евро. Размерът на наградата в този биуин бонус зависи само от късмета. Ако поставяте залози с много пари не увеличавате шанса си за максималната награда, което е добра новина за хората, които не обичат да инвестират много пари.