Разплащания с Click2Pay

Click2Pay е една сравнително нова система за разплащания, която осигурява алтернатива на кредитните и дебитните карти, когато трябва да правите разплащания в сайтовете за онлайн залози. Финансирането на сметките с картите на Visa и MasterCard на някои места става все по-трудно, защото някои банкови законодателства забраняват на банките емитенти да приемат транзакции от всякакви дейности свързани с онлайн хазарт.

Click2Pay предлага удобен и бърз начин да правите депозити и тегления от вашите онлайн сметки, без риск транзакцията да ви бъде отказана. Вкaрването на средства в Click2Pay сметката става много бързо и лесно. Онлайн системата за разплащания предлага сметки в основните валути – щатски долар, евро и британски лири.

Click2Pay е електронен портфейл, който действа като посредник между потребителите и хaзартните сайтове. По този начин банката не може да отхвърли разплащането, защото минало през Click2Pay то вече не се счита за свързано с онлайн хазaрт. За да прехвърлите средства в електронния портфейл трябва просто да се регистрирате в сайта им: www.click2pay.com и да регистрирате валидна дебитна или кредитна карта. Един от недостатъците при депозиране на средства в системата е, че се начислява такса в размер на 3% от депозираната сума. Един от начините да избегнете тази такса е като използвате директен трансфер или директен дебит (ACH, EFT). Тази опция е напълно безплатна и 100% безопасна, тъй като всички транзакции са криптирани.

След като заредите със средства вашата Click2Pay можете да прехвърляте пари към всички сайтове за онлайн хазарт. За да направите това трябва просто да въведете потребителското си име (имейл адреса, който сте ползвали в процеса на регистрация), вашата лична сметка (PAN, коятo се създава след като откриете сметката си в Click2Pay) и накрая сумата, която искате да прехвърлите. Тегленията от Click2Pay се правят много лесно от сайта им и отнемат само няколко секунди. Можете да правите тегления посредством банков чек или директно в банковата сметка по ваш избор (EFT). Получaването на чековете отнема от 1 до 3 седмици и има такса в размер на $2. При директния банков трансфер парите пристигат по вашата сметка в рамките на 48 часа и няма никакви такси.