Разплащания с ClickandBuy

ClickandBuy (Кликни и Купи) е един от електронните портфейли за разплащания. Той дава възможност на клиентите си да депозират суми в сайтове за залози и след това да извършват тегления от там. Разбира се първо трябва да се регистрирате и да си създадете смета в ClickandBuy. Електронния портфейл е достъпен в много държави, включително всички държави от Европейския съюз. Това е безопасен и надежден начин да правите разплащания от и към сайтовете за залози.

Може да си откриете сметка в една от следните валути: GBP, EUR, DKK, NOK, SEK и CHF. Има множество удобни начини да захраните сметката си в ClickandBuy, включително посредством кредитни или дебитни карти и директен банков трансфер. След като заредите сметката си можете много лесно да прехвърляте средства към различни сайтове и да ги теглите обратно към ClickandBuy. Обикновено тегленията отнемат от 1 до 5 работни дни. Сметката в ClickandBuy може да бъде заредена с повечето видове дебитни или кредитни карти.

Клиентите могат да правят прегледи на покупките или транзакциите, които правят в реално време, за да управляват надеждно сметката си. Ако изпитвате някакви затруднения не се притеснявайте, защото има онлайн обслужване на клиентите, което е седем дни в седмицата. Няма ограничения за минимален депозит в ClickandBuy. Максималните лимити зависят от начина по който сте решили да презаредите сметката си. Подробни данни за максималните лимити са обяснени подробно и са включени в процеса по верификация на сметката.

Интернет сайт: www.clickandbuy.com