Букмейкърска къща Coral

coral-promociq

Официален сайт: http://sports.coral.co.uk/

Coral е един от водещите букмейкъри във Великобритания, но сравнително слабо известна дестинация за хазартни преживявания за българските играчи. Компанията е лицензирана в Обединеното Кралство и това само по себе и говори за нейната висока репутация.

coral-nachalna-stranicaЕдно от основните предимства на този онлайн сайт за залози е поддържането на богата статистическа база за предлаганите спортни събития и горещи новини, които се появяват в подвижен панел на началната им страница. Всичко това ви дава възможност много по-обосновано да взимате правилните решения при пускането на залога. Както се досещате тук може да намерите голямо разнообразие от спортове и лиги, като по-голяма чат от събитията могат да бъдат играни и на живо.

Разбира се като една от големите риби в бранша Coral се стреми да привлича нови клиенти, като предлага атрактивни бонуси и промоции. Актуалните предложения на компанията са:

£20 Безплатен залог за всички нови клиенти – това е изключително добра промоция, защото за да изискате този безплатен залог, трябва да депозирате само £5. Необходимо е да направите само няколко лени неща. Заредете страницата на букмейкъра и натиснете бутона „Claim £20 Free Bet” или „Open Account”. Попълнете регистрационната форма и депозирайте £5 в новооткритата си сметка. Заложете тези £5 на избран от вас пазар и независимо дали спечелите или загубите £20 ще бъдат преведени в сметката ви под формата на безплатен залог в рамките на 24 часа.

Застраховка Акумулатор за пазарите Краен изход и Двата отбора да отбележат гол – трябва да поставите комбиниран залог от 4 или повече срещи на тези два пазара и ако само една среща не ви излезе залога ви ще бъде върнат под формата на безплатен залог. Максималната стойност на тази промоция е £25.

Застраховка „Late Loser” – направете залог на точен резултат или Скоркаст на двубой от Премиерлийг и ако залога ви е печеливш до 85-та минута, но в крайна сметка се окаже губещ, залога ви ще бъде върнат в размер до £25.

Застраховка Акумулатор на баскетбол – направете комбиниран залог от 4 или повече срещи от NBA или Евролигата и ако само една от тях не ви излезе, залога ви ще бъде възстановен в размер до £25.

Застраховка Акумулатор за NFL – условията са същите като за баскетбола, просто тук комбинираните срещи трябва да са от NFL.