Нова възможност за депозиране на средства в Efbet

Първият лицензиран онлайн букмейкър в България – Efbet, предлага нова възможност за депозиране на средства на своите клиенти. От скоро този водещ букмейкър предлага разплащания, посредством терминалите на Cashterminal.

В момента в цяла България има над 1000 терминала на Cashterminal в търговски обекти, бензиностанции и т.н. Желаната от вас сума за депозит постъпва в сметката ви в Efbet за секунди и веднага можете да започнете да залагате на спортни събития, да играете покер или казино. Депозирането на средствата става по много лесен начин. Намирате терминал на Cashterminal, на терминала намирате бутона, който изобразява Efbet, след което въвеждате потребителското име и парола с които влизате в акаунта си в букмейкъра. Внимавайте при въвеждането на данните, защото системата прави разлика в изписването на малки и големи букви. След като въведете коректно потребителското име и паролата, определете сумата, която искате да депозирате и направете депозита. Имайте в предвид, че минималната сума за депозит, посредством този метод е 10 лева. Депозираната сума ще се актуализира в сметката ви в сайта на Efbet само след няколко минути.

За момента посредством Cashterminal могат да се правят само депозити към Efbet и все още не можете да теглите средства, посредством тази система. Засега все още най-удобните и бързи методи за теглене на средства си отстават ePay и Easypay.