Афилиейт програма на Ефбет

Бъди партньор на Efbet

Efbet e популярна хазартна компания у нас. Тя предоставя качествена и надеждна платформа за онлайн залози, на която се доверяват много българи.

Освен със залагане обаче, компанията дава шанс за изкарване на пари и по малко по-различен, сигурен и предприемчив начин, който се нарича efbet affiliate или партньорска програма на адрес: https://affiliates.efbet.com/

Какво представлява Efbet affiliate програмата?

Афилиейт програмата на хазартния действа по следния начин:

Партньорите получават средства(комисионна) за всеки потребител, който влезе в платформата на Ефбет, регистрира се чрез техен уникален линк или код и депозира пари.

Когато доведения от вас клиент загуби, вие печелите даден процент от загубата му и обратното, когато спечели вие губите даден %(по-долу ще научите за комисионните)

Така цифрата може да набъбне до 50 процента. Всичко което трябва да направите е да вкарвате клиенти в букмейкърския сайт чрез ваш линк или код.

За кого е подходяща Efbet партньорска програма?

Всеки, който притежава уебсайт, блог, фейсбук страница, форум или наземен обект може да се присъедини към партньорската програма на бранда и да се възползва от този шанс за печалба на пари.

Добре е посетителите на вашия сайт или страница да се интересуват от спортни залози, хазарт и подобни, защото това е което предлага Ефбет.

Как работи Ефбет афилиейт платформата?

В Efbet affiliate платформата има налични много рекламни материали, които са лесни за използване и прилагане, а също така са направени атрактивни, за да привличат потребители.

Освен с готовите рекламни материали(ефбет реклама) партньорите на компанията могат да я рекламират и със собствени рекламни методи, стига те да спазват правилата.

В платформата има специално място, където се следят приходите, активните клиент, регистрациите и др.

Как да се присъединим към Efbet affiliate

Линк към адреса на специалната афилейтна платформа, в която трябва да се регистрирате има в началото на тази статия.

Всеки, който желае да стане ефбет партньор първо трябва да попълни регистрационен формуляр. Той съдържа следните етапи:

Лични данни

Паролата и потребителското име на новия акаунт. Следва таен въпрос с отговор. Накрая е нужно да се въведе уебсайта, който притежавате и езика на бизнеса ви.

Плащания

Информация относно личната ви карта, телефонния номер и други подобни.

Допълнителни

Изберете как да получавате приходите си. Изборът е между Skrill или Easypay. Друг вариант е акаунт в Efbet, чрез който да се извършват плащанията. В края е нужно да се съгласите с дадените условия и правила.

След успешно завършване на регистрационния процес, екипа на бранда ще отговорят на вашата кандидатура по имейл, до 48 часа.

Размер на комисионните

Размера на комисионната варира между 30% и 50%. Той зависи от генерираната печалба, която е дошла от вашите потребители.

При оборот от 0 до 10 хиляди евро е 30%, но дори началната комисионна на Ефбет е по-висока от тези на много конкурентни букмейкърски къщи. За докаран оборот 50 000+ евро комисионната стига до 50%.

Как efbet affiliate изчислява оборота.

10 играчи изгубват по 300 лв за месец, а четирима печелят по 50 лв.. Следователно (10 х 300) – (4 х 50). Това е рвано на 2800 лева оборот, от тях 30% са равни на 840 лева приходи за партньора.

Основни правила

!Съвет! Преди присъединяването към efbet affiliate е задължително да се прочете всяка една част от правилата и условията, за да се избегнат проблеми в бъдеще.

Рекламирането(ефбет реклама) е забранено във Франция и САЩ.

Минималният брой нови клиенти на месец е 2, а активни 7.