„БЪРЗ КЕШ“ – Новата атрактивна опция предлагана от Efbet

Хазартната онлайн индустрия е една от най-бързо развиващите се в световен мащаб и както може да се очаква конкуренцията тук е особено ожесточена. Затова водещите компании трябва непрекъснато да подобряват своите услуги, за да привличат нови клиенти и задържат старите. Компанията Efbet не е изключение от тази тенденция. Една от новите им опции е „Бърз Кеш“. В настоящата статия ще ви запознаем с всичко, което трябва да знаете за тази опция.

Бърз Кеш предлага залози за първите 10 минути на определени футболни срещи

Това е много интересна опция предлагана от Efbet, която не се среща навсякъде. Запомнете, че тази опция се предлага само за футболни срещи и залозите трябва да бъдат пуснати преди тяхното начало. Важат само за първите 10 минути на конкретната среща и обикновено се предлага за водещи футболни първенства. Тази опция е отличен избор за най-нетърпеливите играчи, защото още в 11-та минута на срещата вече ще знаете дали печелите или губите. Точно затова и името на опцията е Бърз Кеш.

Ето как изглежда една футболна среща, където се предлага опцията „Бърз Кеш“. Чукнете на меню „10 минути“ и ще ви се заредят предлаганите залози.

efbet-barz-kesh

Какви са наличните пазари предлагани в тази опция?

Тук няма да откриете много голямо разнообразие, а само една малка част от залозите, които обикновено се предлагат в рамките на 90 минути. Ето кои са пазарите, на които можете да заложите за първите 10 минути:

  • Голове в първите 10 минути
  • Свободни удари в първите 10 минути
  • Корнери в първите 10 минути
  • Аутове в първите 10 минути
  • Тъчове в първите 10 минути
  • Изход от първите 10 минути – 1, Х или 2

Обичате екшъна на макс и силната тръпка, тогава Бърз Кеш е точно за вас. Тук няма да се налага да чакате цели 90 минути, а всичко ще се реши само в рамките на 10 минути. Ако все още нямате регистрация в Efbet можете да се регистрирате от линка тук и сами да откриете емоцията на на Бързият Кеш.

Желаем късмет на всички играчи!

Публикувано на 03.05.2019