Efbet гради нов продукт за спортни залози заедно с deVRealm

Компанията Efbet не спира да произвежда новини. Тя се похвали с редица разрешения за работа на пазари в европейски страни и множество партньорства с елитни компании от хазартния сектор.

Сега един от директорите в букмейкърската къща сподели пред обществеността началото на съвместно начинание с фирмата deVRealm, която също е българска.

Общият съвместен продукт ще цели да вдигне технологичното ниво на платформата на Efbet и да даде на клиентите по-качествени услуги.

Компанията-партньор на букмейкъра е създадена през 2007 г. (една година по-рано е открита букмейкърската къща Efbet) и в началото си работи основно по създаване на дизайн за уеб сайтове, а след това започва да се занимава с апликации за смартфони. От 2013 г. насам вече е и доставчик на онлайн ротативки.

Въпреки че компанията няма опит в създаването на платформи за залози, от Efbet са уверени, че партньорството ще бъде благодатно и за двете страни.

От гледна точка на играчите, можем да очакваме подобрен софтуер на сайта на Ефбет и по-добро потребителско изживяване докато поставяме залози.