Ladbrokes – Високи коефициенти – Алтернативен линк

Начална страница на Ladbrokes

Начална страница на Ladbrokes

Вход към сайта от България: http://sports.ladbrokes.com/

Ladbrokes е една от големите компании в хазартната индустрия. Базирана е във Великобритания, а за реномето и е достатъчно да споменем факта, че акциите й са листнати на Лондонската фондова борса. Ladbrokes има повече от 2400 букмейкърски пункта във Великобритания и над 16 000 служители. Освен букмейкърските пунктове те имат и сайт за онлайн залози с милиони клиенти от целия свят.

Спортната борса за залози на Ladbrokes

Спортната борса за залози на Ladbrokes

Букмейкъра може да предложи на всекиго по нещо, поради което е подходящ за всякакъв тип играчи – начинаещи, средно ниво и напреднали. Платформата им е достъпна на повече от 20 езика, което прави Ladbrokes лесно достъпен за всеки. Предлагат невероятно разнообразие от спортове и лиги, а коефициентите им са едни от най-добрите в бранша. Секцията за „Залози на Живо” също е много добре развита и спокойно ще задоволи и най-взискателните играчи. Уникалното при Ladbrokes е, че освен приемане на залози като букмейкър, предлага на своите клиенти и възможност за залагат и на Спортна борса. Има и атрактивен бонус в размер на £10 играчите, които залагат на борсата за пръв път.

Едно от пазарните предимства на компанията, пред основните конкуренти са страхотните бонуси и промоции, предлагани на клиентите. Безплатния залог в размер на £ 50 за нови клиенти е като магнит за играчите, които все още не са пробвали тази платформа. Естествено имат и мобилна версия на сайта си, така че да можете да залагате удобно и безопасно, където и да се намирате. Обслужването на клиенти също е на отлично ниво, като предлаганите варианти със служители на компанията са посредством имейл адреса: care@ladbrokes.com ; безплатна телефонна линия на номер: 80 24 10 00 и чат на живо. Имейли можете да изпращате 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, докато телефонната линия работи от 09:00 до 22:00 часа английско време.

Мобилни приложения на Ladbrokes

Мобилни приложения на Ladbrokes

Минималният залог тук е £1, a  максималният £500 000. Можете да откриете своята сметка в повече от 15 различни валути. Естествено като един от лидерите на пазара Ladbrokes предлага всички популярни методи за депозиране и теглене на парични средства от сметката.

 

Официален сайт: http://www.ladbrokes.com/