Финал в Шампионска лига

Дойде момента на дългоочаквания мач. В събота вечер на Олимпийския стадион в Берлин отборите на Барселона и Ювентус трябва да определят кой е по-достоен да се окичи с титлата европейски клубен шампион.

Двубоят предизвиква много голям интерес сред любителите на залози и поради това една от водещите компании bet365 предлага много добра оферта на своите клиенти. Става въпрос за добре познатата оферта „Залог на живо без риск”. За да участвате просто трябва да пуснете залог преди началото на срещата на който пазар си изберете на стойност 10 евро и след това пуснете залог на живо след началото на срещата за същата сума. Ако залогът ви на живо е непечеливш Bet365 ще възстанови по сметката ви сумата от 10 евро.

В офертата няма никаква уловка и всеки регистриран клиент може да участва. Разбира се има няколко условия, които трябва да се спазват. На първо място на възстановяване подлежи само първият ви залог пуснат на живо на стойност до 10 евро. Залози на живо, които са затворени частично или изцяло с опцията „Затвори залог” няма да участват в промоцията. При всички останали положения ще можете да възстановите сумата на залога си на живо до 10 евро в случай, че прогнозата ви не се сбъдне.

Тази оферта е един чудесен начин за постигнете голям удар, без да рискувате нищо. Всеки сам решава какъв да бъде залога му на живо, но с оглед на това, че не рискувате нищи ви препоръчваме да заложите на пазар с висок коефициент в търсене на максимална потенциална печалба. Залозите на точен резултат или първо полувреме/ краен резултат са отличен избор за такъв тип залози без риск.

Желаем късмет на всички и нека по-добрият отбор победи!