PaddyPower – ирландски букмейкър

paddypoler-nachalna-stranica

Официална страница: http://www.paddypower.com/

PaddyPower е най-големият ирландски букмейкър, който е лицензиран във Великобритания и на остров Ман. Известни са с това, че предлагат много атрактивни промоции на своите клиенти. Например възстановяват губещите залози, ако определен футболист отбележи последния гол в срещата или ако има червен картон в мача и др. Този тип оферти са запазена марка на PaddyPower и е нещо, което им дава конкурентно предимство.

paddypower-zalozi-na-jivoКато един от водещите британски сайтове за залози PaddyPower предлага голямо разнообразие от спортове и лиги, които са способни да задоволят и най-изтънчените вкусове на клиентите. Залозите им на живо не могат да се сравняват с пазарните лидери катоBet365. Предлагат доста събития на живо, но нямат тази статистическа информация за конкретната среща, налична във водещите букмейкъри. Имат опция за поставяне на бърз залог, но ако трябва да бъдем честни определено имат нужда от това да развият допълнително залозите на живо.

paddypower-mobilni-zaloziPaddyPower предлага много атрактивни оферти за привличане на нови клиенти. Бонуса им за откриване на нова сметка е в размер на £20. За да се възползвате от тази оферта трябва да откриете нова сметка в PoddyPower и да депозирате минимум £10. Депозити направени с Moneybookers или Neteller не участват в промоцията. Депозита трябва да е направен в рамките на 30 дни, след откриване на сметката. Заложете депозираната сума от £10 на дадено спортно събитие с коефициент не по нисък от 2.00. След това без значение дали залога ви е печеливш или губещ, ще получите безплатен залог на стойност £20, под формата на два жетона от по £10.

Освен бонуса за нови клиенти тук ще намерите 20% футболен бонус (20% Football Acca Bonus) – направете множествен залог от минимум 5 футболни срещи от която и да е английска футболна лига. Ако познаете всички срещи към печалбата ви ще бъдат добавени още 20%. Залозите могат да са на краен изход на срещата и двата отбора да отбележат гол. Същата оферта е валидна и за NFL и NBA. За целта отново трябва да пуснете комбиниран залог от 5 срещи на краен изход.