Огледален линк за Pinnacle Sports

Алтернативен сайт за България: Pinnacle mirror link

Pinnacle sportsТова е един от по-малко известните сайтове за залози в България, който обаче има редица предимства, които не са за пренебрегване. На първо място тук ще намерите едни от най-добрите коефициенти на пазара. Това е много важно за напредналите и професионални играчи, които преследват оптимални залози и максимални печалби. Тук коефициентите се закръглят 3 знака след десетичната запетая, а не както е на повечето места само два знака след нея. Друга тяхна отличителна черта е високите лимити на залозите. На практика тук можете да заложите много пари на едни от най-високите коефициенти.

Pinnacle odds

Като основен недостатък може да се приеме факта, че не предлагат почти никакви бонуси или промоции за лоялни клиенти, но един от девизите на компанията е, че благодарение на високите коефициенти вие де факто получавате бонус за цял живот. Уебсайта им е много стегнат и лесен за навигация. Те са първата платформа, която позволява динамично проследяване на промяната на коефициентите, без да е необходимо да рефрешвате страницата.

PinnacleОбслужването на клиенти също не е от най-силните страни на Пинакъл. То се осъществява само по имейл, но за сметка на това е 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. По този начин компанията спестява доста оперативни разходи за обслужване и това и позволява да предоставя по-високи коефициенти. Всичко тук обаче е толкова добре изпипано, че рядко се случва клиентите да имат запитвания към оператора, а още по-рядко да са недоволни от предлаганите услуги.

Минималният залог тук е $1, а максималния $30 000. Като една от големите компании в бранша Pinnacle предлага на своите клиенти всички популярни методи за депозиране и теглене на средства.

Официален сайт: www.pinnacle.com