Срещата Волфсбург – Манчестър Юнайтед

Ето, че дойде време за решителните двубои от груповата фаза на най-комерсиалния футболен турнир  – Шампионска лига. Вторник и сряда ще стане ясно кой продължава напред във фазата на елиминациите,  кой ще отиде да играе във втория по сила турнир Лига Европа и кой ще отпадне от евротурнирите. Една от най-интересните срещи ще се изиграе на „Фолксваген Арена” , където немския Волфсбург посреща английския колос Манчестър Юнайтед.

Един от водещите световни букмейкъри Bet365  предлага на всички свои български клиенти една страхотна промоция. За да се възползвате от нея просто трябва да направите единичен залог на някой от пазарите за срещата, преди нейното начало. След това можете да направите залог ”На Живо” без риск на максимална стойност 10 евро или 20 лева. Изчакайте срещата да започне и направете залога си на който пазар искате. В случай, че залога ви не спечели от Бет365 ще възстановят сумата от залога „На Живо” максимум до 10 евро (20 лева) или размера на първоначалния залог, преди началото на срещата.

За промоцията се класира само първият направен залог „На Живо” за съответната среща. Ако направите цялостно или частично затваряне на залога, посредством опцията „Cash Out”, нямате право да се възползвате от промоцията „Залог без риск”.

Очаква ни една много интересна и непредсказуема среща. Направете я още по-интересна с безплатния залог На Живо на Бет365 на стойност до 10 евро (20 лева).

Успех на всички!