Разплащания с Neteller

Електронния портфейл Neteller има милиони потребители по целия свят и може да ви помогне много да развиете своя бизнес или да осъществявате лесни разплащания с хазартните онлайн компании.

Нетелер извършва транзакции за милиарди долари всяка година. Ползва се с доверието на клиенти от повече от 160 страни, извършващи разплащания в широк спектър от индустрии. Neteller.com е лицензиран и регулиран от Надзорната комисия по финансови услуги на Обединеното кралство, което гарантира високи стандарти на извършваните услуги. Физическите и електронни мерки за сигурност са на водещо ниво в индустрията и гарантират в голяма степен защита от пране на пари, кражба на самоличност и други финансови измами.

В днешния динамичен свят онлайн бизнесите и потребителите търсят едно и също нещо – удобство и сигурност. Използвайки услугите на онлайн портфейла те получават точно това. Сметките в Neteller позволява на клиентите да осъществяват безрискови разплащания със сайтове за стоки и услуги.

Акаунта в NETELLER може да бъде открит в 19 различни валути, сред които са български лев, американски долар, евро, британски паунд и др. Парите могат да се преведат по сметката посредством банков превод, дебитна/кредитна карта и други методи като Giropay, Ideal, Ukash, DirectPay и т.н. Възможностите за депозит зависят от страната в която живеете и някои от тях се извършват моментално.

Виртуалната банка Нетеллер е достъпна от всякъде по всяко време, което го превръща в много удобно средство за онлайн разплащания. Със своите лесни и сигурни инструменти за финансиране Neteller ви дава възможност да превеждате пари на хиляди онлайн места или на вашите роднини и приятели. Само срещу $5 може да се сдобиете и с Netteler дебитна карта с която да извършвате разплащания навсякъде по света.

Интернет адрес: www.neteller.com