Sky Bet информация и 20 паунда бонус

skybet-nachalna-stranica

Официален сайт: www.skybet.com

Sky Bet е една от големите онлайн хазартни компании във Великобритания. Стартират своята дейност през 1998г. и от тогава до сега бележат един непрекъснат растеж. Те са един от големите спонсори на английската футболна лига.

Като водеща компания Sky Bet предлага голямо разнообразие от спортове и пазари, като освен залози за спортни събития има още Покер, Бинго и Казино. Обратната им връзка с клиентите е много добре развита, като букмейкъра предлага чат на живо, телефонна линия и имейл адрес, които се обслужват 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

skybet-bonusЗа да привлича нови клиенти компанията предлага много добър бонус. Той е в размер на 20 паунда и за да го изискате трябва просто да се регистрирате и да направите първоначален депозит на стойност 5 паунда. Безплатния залог ще бъде добавен към сметката ви моментално. Внимавайте, защото първи депозити направени с Moneybookers или Neteller не могат да участват в този бонус. Безплатния залог може да бъде игран на всеки един пазар, както на единичен залог, така и на комбинирани залози.

Въпреки голямата популярност на компанията и стотиците хиляди клиенти от цял свят, сайта за залози има някои отрицателни черти. Сред тях са по-слабото покритие на заложите на живо и това че платформата на сайта е само на английски език. Все пак бонуса за нови клиенти е един от най-добрите на пазара и тези малки недостатъци не бива да ви отказват от това да се възползвате от него.

Компанията е лицензирана във Великобритания и е листната на Лондонската стокова борса. Това би трябвало да ви говори достатъчно за репутацията и сигурността на този сайт. Методите на депозиране и теглене на средства са изключително разнообразни и включват всички популярни начини за разплащане.