Sportingbull бонуси

Вземи бонус от Sportingbull.com

Предлагам ви кратко описание на всички актуални бонуси и промоции, предлагани от Sportingbet. По-подробна информация, свързана с правилата и условията на офертите можете да намерите на уебстраницата на букмейкъра.

Бонус за нова сметка

Бонус за нова сметка

100 лв Кеш Бонус за нова сметка – всички нови клиенти на Sportingbet могат да се възползват от тази добра оферта. Стойността на бонуса се определя от първият ви депозит и е 50% от неговата стойност. Следователно, за да изискате пълната стойност на депозита трябва да депозирате минимум 200 лв. За да можете да изтеглите бонуса трябва да заложите депозираната сума минимум 3 пъти. Коефициента на всяка заложена среща трябва да е минимум 1.50. Бонуса не важи за депозити направени посредством банков превод, Neteller или Moneybookers.

Мач за деня – всеки ден букмейкъра определя по една среща за тази промоция. Условията са следните, трябва да направите залог на точен резултат и ако не познаете изхода, но в редовното време на мача има гол отбелязан от дузпа, губещия залог ще бъде върнат по сметката ви. Максималната стойност на промоцията е 80 лв.

Бонус клуб – колкото повече спортни залози пускате, толкова повече бонус точки печелите. Спрямо спечелените точки има 5 нива, като на всяко от тях печелите бонус 10% от всеки депозит направен в понеделник. Максималния бонус за първо ниво е 5 евро, второ ниво – 10 евро, трето ниво – 25 евро, четвърто ниво 50 евро. Ако достигнете до пето ниво влизате в т.н. „Премиум клуб” където ви очакват много ексклузивни бонуси и промоции.

Игра с футболни прогнози – състезанието е безплатно и единственото което трябва да направите е да пуснете своите прогнози. Всяка седмица има награден фонд, който е в размер на 30 000 лв.
Бонуса за откриване на нова сметка е доста привлекателен, но имайте в предвид, че за да го изискате трябва да превъртите 3 пъти депозираната сума, а не бонуса т.е. за максималния размер от 100лв. трябва да заложите минимум 600лв. Играта с футболните прогнози е много интересна и там с малко повече късмет може да спечелите страхотни награди.