Рейтинг 4.1 от 15 гласа
Мобилнo приложение
Рейтинг 4.1 от 15 гласа
Мобилнo приложение
  • Android приложение
  • iOS приложение
  • Само 2.5 MB
  • Преглед на спортните пазари
  • Логин и изтегляне на средства

Sportingbull mobile

Sportingbull App

С навлизането на таблетите и смартфоните всеки реномиран сайт за онлайн залози започна да предлага на своите клиенти мобилни приложения, чрез които те да могат да пускат своите залози директно през телефоните и таблетите си.

sbet.mobi

sbet.mobi

Мобилното приложение на Sportingbet работи на iPhone, iPad, Android, Blackberry и Windows. Това го прави съвместимо с всички телефони и таблети. За да инсталирате приложението просто трябва заредите от мобилното устройство адреса: mobile.sportingbet.com/sportsbook и да следвате инструкциите за сваляне и инсталиране. Приложението е много бързо и лесно за използване. Посредством него можете да пускате залози, където и да се намирате. Дава ви достъп до пълния набор от залози, спортове и лиги. Всички видове залози на живо също са достъпни.

Бонус за първи мобилен залог
Sportingbet предлага на своите клиенти бонус в размер до 5 британски паунда за първи направен залог, посредством мобилно приложение. За целта просто пуснете залог с коефициент не по-нисък от 1.3 и ще получите бонус със стойността на залога до 5 британски паунда.

Използването на мобилно приложение носи много голямо удобство, защото можете да пускате залози дори когато пътувате или например сте за риба. Освен това Sportingbet предлага бонус за първи мобилен залог, което е още един добър стимул да си изтеглите приложението.