Sportingbull

Sportingbet затвори за България!

Посети новия сайт на Sportingbet – Sportingbull.com и си изтегли парите

Sportingbet (Sporting bull) е голяма компания за спортни залози, която има силно присъствие в цяла Европа. Създаден през 1998г. Sportingbet много бързо се превръща в голям играч, благодарение на серия от придобивания и правилно позициониране в различни части на света. В момента компанията предлага своите услуги в над 200 държави, като клиентите й са над 5 милиона.

Sportingbet на български език

Sportingbet с български език на bg.sportingbet174.com

Регистрация
Регистрацията в Sportingbet става много бързо и лесно. В горната лява част на началната страница има червен бутон „Нова Сметка”. Щракнете върху него и попълнете стандартните лични данни като име, адрес, потребителско име, парола и др. След това отново натиснете бутона „Нова Сметка” в отворилия се допълнителен прозорец и сте готови. От тук нататък единствено трябва да депозирате средства и да започнете да играете.

Коефициенти
Като водещ букмейкър Sportingbet предлага много конкурентни коефициенти. Залозите им на живо са много добри. Все пак прави впечатление, че понякога коефициентите им за краен изход на определени футболни срещи са малко по-ниски от останалите места. От друга страна тук често могат да се намерят най-добрите коефициенти за пазари като Общ брой голове в мача и Азиатски Хендикап.

Предлагани пазари
Когато става въпрос за покритие на видове спортове и пазари, Спортингбет са много силни и това се дължи на факта, че имат глобално представителство и равномерно разпределение на клиенти от цял свят. Освен многото лиги и спортове прави впечатление и голямото разнообразие от пазари за всяка конкретна среща.

Залози на живо
Секцията за залози на живо в Sportingbet понякога може да зарежда малко по-бавно, но не може да се отрече, че те имат едно от най-добрите приложения в индустрията. Покритието на лигите и спортовете е много сериозно, като за всяко събитие има достатъчно на брой пазари, които ще задоволят и най-претенциозните играчи.

Обслужване на клиентите
Най-добрата обратна връзка с клиентите е денонощният чат на живо, но освен него можете да се свържете с компанията и посредством имейл и телефон. Служителите са много учтиви, любезни и добре обучени. Обикновено времето за отговор е много кратко. Добрата новина е, че букмейкъра има обслужване на български език.

Разплащания в Sportingbet
Като водеща компания в бранша Sportingbet предлага на своите клиенти всичко популярни методи за разплащане. Можете да депозирате и теглите пари, посредством дебитни/кредитни карти, Moneybookers, Neteller, Click2Pay, директен банков трансфер и др. При тегления обикновено отнема от 3 до 5 работни дни, докато парите се преведат по вашата сметка. Sportingbet поддържа разплащания във всичко основни световни валути.

Положителни страни

  • Водещо място в бранша по предлагани спортни събития и разнообразие от пазари;
  • Конкурентни коефициенти за всички видове спортове;
  • Лесен за ползване и навигация уеб сайт.

Отрицателни страни

  • Някои страници имат много малко полезно съдържание и много препратки към началната страница.
  • Вътрешните страници понякога се зареждат прекалено бавно.

Заключение
Sportingbet са водеща марка в света на онлайн хазарта и като такава се стараят много да привличат нови клиенти. Предлагат страхотен бонус до 100 лв за всички нови регистрации. Освен това са се постарали да дават богата статистика за срещите и друга полезна информация, освен разбира се коефициентите. Ако все още не сте залагали тук ви препоръчвам да си откриете сметка и да проверите сами чудесните условия за игра.