Пълна информация за TitanBet

titanbet-bonus

Официален сайт: www.titanbet.com 

Неслучайно компанията носи името TitanBet. Те са истински гиганти в хазартната индустрия и предлагат отлични условия и промоции, както за новите, така и за редовните си клиенти.

Тук ще намерите всички популярни спортове лиги от цял свят, включително всички популярни американски спортове. Всеки ден имате възможност да избирате от над 7500 отделни залога в 20 вида спорт, а коефициентите са едни от най-добрите, които могат да бъдат открити на пазара. Ако те любители на по-нетрадиционните спортове тук ще откриете пазари за лека атлетика, биатлон, дартс, австралийски футбол и др. Една от най-силните страни на TitanBet са дългосрочните пазари. Предлагат се най-различни варианти за това кой ще стане шампион, кой ще изпадне, кой ще бъде голмайстор и много много други.

titanbet-nachalna-stranicaЩо се отнася до паричните операции, освен традиционните разплащания с дебитни/кредитни карти и директен банков превод са включени още всички популярни онлайн портфейли и други методи за депозити и теглене.

Едно от най-големите предимства на ТitanBet и основен стимул все повече нови играчи да се регистрират тук е страхотния им бонус в размер до 100 евро. За да получите бонуса трябва просто да въведете кода FREEMAX когато се регистрирате и да направите първоначален депозит за минимум 10 евро. Ще получите 100% бонус в зависимост от размера на депозита. Така например ако депозирате 50 евро ще получите още 50 евро бонус. Максималния размер на бонуса е 100 евро.

titanbet-zalozi-na-jivoЗа да можете да изтеглете печалбите си трябва да превъртите сумата на депозита и бонуса 9 пъти. Ако вземем предвид горния пример това означава, че ще трябва да направите залози на стойност 900 евро. Имайте в предвид, че коефициента за залозите които избирате трябва да е над 1.50 и имате 30 дни след регистрацията да уредите всички залози.

Освен бонуса за нови клиенти TitanBet предлага още много промоции, награди за лоялни клиенти, безплатни залози, оферти за възстановяване и бонус печалби. За да се запознаете по-подробно с тях можете да посетите секция Промоции в сайта им.