Разплащания с Ukash

Ukash е система за разплащане посредством електронни пари. Комопанията е основана във Великобритания и е регулирана от Надзорната комисия за финансови услуги на Обединеното кралство. Разплащателната система има лицензи на 6 континента и е един от най-лесните начини за извършване на разплащания. На практика всеки, който има пари и достъп до интернет може да се възползва от услугите на Ukash.

Предпочитан е като метод за разплащане от много любители на хазарта, тъй като позволява осъществяване на плащания, без разкриване на лични данни. Без значение колко сигурни са останалите методи за разплащания, винаги е по-безопасно, когато не предоставяте финансова или друга важна информация.

Процедурата за плащания посредством Ukash е много лесна. Първо трябва да се снабдите с Ukash ваучер. Това може да стане в най-близкия магазин предлагащ тази услуга. Всеки ваучер е на стойност сумата, която сте платили за закупуването му. Няма допълнителни такси или комисионни.

Ваучерите на Ukash могат да се харчат и онлайн за закупуването на различни стоки и услуги или за разплащания със сайтове за онлайн залози. Могат да е използват и за зареждане на онлайн портфейли или предплатени карти, включително Ukash NEO. Ukash NEO е предплатена Mastercard, която позволява на потребителите да пазаруват онлайн навсякъде, където се приемат картите на Mastercard.

За да извършите разплащане с Ukash трябва да проверите нали сайта за който искате да го използвате предлага тази опция. Всеки ваучер има 19-цифрен код, затова ще трябва да въведете този код и стойността на ваучера. Не е задължително да използвате пълната стойност на ваучера, можете да зададете сумата, която желаете. Ако използвате само част от сумата на ваучера ще получите „променен” ваучер с нов код, който да можете да използвате по-късно.

Както виждате разплащанията с Ukash са много лесни. Потребителите не трябва да се регистрират никъде за ваучерите, които получават, освен ако не искат да използват някои допълнителни услуги на Ukash. Предвид факта, че няма никакви възрастови ограничения и не е нужно ползването на дебитни или кредитни карти, не е изненадващо, че Ucash набира все по-голяма популярност. Все пак ако го използвате за разплащания в онлайн хазартни сайтове, това означава, че се осъществява по-слаб контрол, относно идентичността на играча.

Интернет адрес: www.ukash.com