Разплащания с WebMoney

WebMoney е иновативна платформа за онлайн плащания, която осигурява незабавен трансфер на пари и усъвършенствани инструменти за управление на вашия WebMoney портфейл. Може  използвате услугите на WebMoney като свалите тяхното софтуерно приложение WM Keeper Classis или посредством браузър приложението WM Keeper Light, което не изисква сваляне. Този електронен портфейл може да се управлява посредством компютър, таблет или мобилен телефон. Може да депозирате средства в WebMoney посредством депозит в брой, банков трансфер, дебитни и кредитни карти, предплатена карта WM, предплатена карта CashU или обмен на електронни валути. Веднъж след като сте депозирали средства по сметката си вие можете да осъществявате разплащания във всички хазартни сайтове, които поддържат разплащания с тази система.

Регистрация в WebMoney

Процеса на регистрация е малко сложен, но с оглед на сигурността която получавате, допълнителните усилия си струват. Има опции за настройване на допълнителни защити, които са изцяло във ваша полза. След като попълните регистрационната форма с всички необходими лични данни, ще получите WMID и по-нататъшни инструции. WMID е номера на сметката ви в WebMoney.

Депозиране на средства в сайтове за залози, посредством WebMoney

Просто влезте в страницата на любимия си букмейкър и проверете дали предлага електронния портфейл WebMoney като метод за разплащане. Ако е така го изберете като метод за депозиране и следвайте инструкциите. Транзакциите се извършват мигновено и средствата веднага ще се появят в сметката ви при онлайн букмейкъра.

Теглене на пари от сметката в WebMoney

Съществуват много различни начини да изтеглите средствата от вашия електронен портфейл. Някои от тях са директен банков трансфер, прехвърляне на средства по дебитни и/или кредитни карти, обменни агенции, WM Card и др.

Разходи свързани  с вашата сметка в WebMoney

За всяка транзакция в долари се начислява такса в размер на 0.8% от сумата. Максималния размер на тази такса е $50. Таксите за останалите валути завият от това каква електронна валута използвате. Няма такси, когато прехвърляте средства от електронния портфейл в сайтовете за залози.

Интернет сайт: www.wmtransfer.com