William Hill – над 80 години история

william-hill-home-page

Официален сайт: http://sports.williamhill.com/

William Hill e много популярен букмейкър във Великобритания. Има над 80 годишна история, поради което си е изградил много солидна репутация в пределите на Обединеното Кралство и по целия свят. Настоящият лиценз за онлайн залози на компанията е в Гибралтар. Willim Hill е листнат на Лондонската фондова борса още през 2002г., което го превръща в първия букмейкър търгуван на борсата.

william-hill-live-bettingОсвен онлайн залози компанията притежава и повече от 600 реални букмейкърски пункта и над 15 000 човека персонал. През 2008г. William Hill подписа договор за партньорство със софтуер компанията Playtech. От тогава до сега предлаганите услуги и визията са се подобрили значително и спокойно можем да кажем, че William Hill е един от лидерите в бранша.

William Hill предлага 100% бонус до $100 за нови клиенти и $50 бонус за препоръчване на сайта на приятел. За съжаление няма бонус за презареждане на сметка, но има лоялна програма с куп атрактивни промоции. Клиентското обслужване е на сравнително добро ниво тъй като има денонощен чат на живо, безплатна телефонна линия и имейл.

Регистрация

Регистрация

Минималният залог тук е £1, а максималният £500 000. Сметките могат да се откриват в повече от 10 различни валути, а методите за разплащане са най-разнообразни и включват всички най-популярни, като кредитна/дебитна карта, Moneybookers, Neteller, Ukash, Click2Pay и др.

Както може да е очаква разнообразието от спортове и пазари тук е много голямо и със сигурност ще задоволи и най-претенциозните играчи. Особено голямо внимание е обърнато на типичните за англичаните надбягвания с коне и хрътки. Затова ако сте разбирачи в тази сфера, това определено е вашето място.