Winner Sports – Промоции за комбинирани залози

winnersports-homepage

Официален сайт: http://sports.winner.com/ 

Winner Sports е един от сравнително новите, но много обещаващи букмейкъри в хазартната индустрия. Лицензирани са в Антигуа и Барбуда и осигуряват професионално обслужване и топ ниво на спортните залози на стотици хиляди свои клиенти по цял свят. Разнообразието от предлагани спортове и пазари е достатъчно голямо, а и предлагат доста бонуси и промоции.

Основните предимства благодарение на които Winner Sports привлича нови клиенти са: безплатен залог за нови клиенти в размер до £20, специалните промоции за комбинирани залози, голямото разнообразие от пазари на живо и аудио коментари за много от спортните събития.

winnersports-promotionsЗа съжаление играчи от България все още не могат да се регистрират в този сайт и от него могат да се възползват само сънародниците ни зад граница. Бонуса за £20 безплатен залог например се предлага само за клиенти с IP адреси от Обединеното кралство, Ирландия, Германия, Швеция и Финландия. За да получите безплатния залог от £20, трябва да се регистрирате и да направите депозит за минимум £10, като въведете кода MAXFREE. След това можете да пуснете единичен или комбиниран залог с коефициент не по-малък от 2.00 и не по-голям от 19.00.

Промоциите за комбинирани залози включват застраховка на залога при комбиниране на 5 събития, когато само 1 от тях не се изпълни.  Офертата е валидна само за залог за краен изход (1Х2) и е в размер до £200. За съжаление от нея могат да се възползват само играчи с IP адрес от Обединеното кралство или Ирландия. Има условие и за метода по-който сте депозирали средствата. Депозити направени с Skrill Moneybookers или Neteller не участват в тази промоция.

winnersports-zalozi-na-jivoДруга интересна промоция е „Seventh Heaven”. За нея участват комбинирани футболни залози от 7 срещи само за краен изход (1Х2). Ако познаете всички седем мача печелите бонус в размер на 25% от печалбата. В случай, че някоя от срещите ви е отложени не губите бонуса но се намаля неговата стойност. Съответно при 6 познати мача и един отложен бонуса е 20%, а при 5 познати мача и 2 отложени 15%.

Букмейкъра е добър избор, но само ако играете от Обединеното кралство или Ирландия, за да получавате достъп до всички бонуси и оферти. Основният им недостатък е, че приемат играчи от прекалено много държави, сред които за съжаление е и България.