1xBet Affiliate програма

Присъедини се към партньорската програма на 1xBet

Започването на партньорство с 1xBet е едно от най-добрите бизнес решения, които можете да вземете. Ако не знаете какво представляват афилиейт програмите в букмейкърските къщи, ето какво ви предлагат те и в частност този руски букмейкър – вие привличате клиенти за хазартния сайт и той ви се отблагодарява като изплаща комисионни от печалбата, която е извлекла компанията от тези клиенти, които са станали такива благодарение на вас (в 1xBet равнището на комисионната е 25%).

Ако искате да разберете повече за тази възможност, разгледайте специалния сайт на букмейъра за афилиейт партньори, където е представена детайлна информация за всичко около евентуалното партньорство. За да можете да разгледате повече неща, препоръчваме ви да си направите регистрация в този сайт. Регистрацията сама по себе си не ви обвързва с нищо, така че можете спокойно да се регистрирате, а, ако офертата не успее да ви изкуши, можете просто да забравите за акаунта си.

Регистрацията в партньорския сайт включва попълването на следните полета:

  • Потребителско име и парола
  • Допълнителна информация – Сайт, категория на сайта, предпочитан език и отговор на въпроса “Как разбрахте за нас?“
  • Информация за контакти – Имена, имейл, страна, skype (незадължително поле) и телефон (незадължително поле)
  • Детайли за плащанията – Избирате как да получавате комисионните си и въвеждате номера на вашата сметка или портфейл в избрания разплащателен метод

След попълването на молбата за включване в партньорската програма, тя ще се разгледа от екипа на сайта и ще получите отговор дали сте получили одобрение в рамките на 48 часа.

Какво ще получа, ако стана партньор на 1xBet?

  • До 25% комисионна от привлечените клиенти – Стартовото ниво на комисионната е 20%, но тя ще бъде вдигната на 25%, след като покажете сериозността си като партньор.
  • Редовни плащания – 1xBet изплаща комисионните на партньорите си всяка седмица, докато повечето конкурентни афилиейт програми плащат само веднъж в месеца.
  • Качествена поддръжка – На всеки партньор се обръща индивидуално внимание от екипа на хазартната компания, като той ще ви дава ценни напътствия и съвети за това как да успявате да привличате повече клиенти, както и ще ви помага в рекламните кампании.
  • Голям потенциал – 1xBet е букмейкъра с най-високите коефициенти на пазара и най-големият брой други хазартни услуги, но въпреки това все още няма толкова много клиенти, колкото други европейски букмейкъри. От гледна точка на партньорската програма, това е равносилно на огромен потенциал от играчи, които тепърва предстои да разберат за услугите на руския оператор.
  • Избор от множество качествени и разнообразни промоционални материали, които ще привлекат вниманието на играчите.