Линк за 1xBet от България

Посети сайта на 1xBet

Сайтът е създаден през 2012 г. и е лицензиран в Кюрасао. Букмейкъра разполага с богата гама от опции, която го отличава от повечето останали онлайн сайтове. Платформата е достъпна на невероятните 42 езика. Приема се голямо разнообразие от валути, включително Bitcoin. Всеки ден има над 1000 събития, на които може да се залага, а коефициентите са едни от най-високите, които могат да се намерят на пазара.

Основни предимства

  • Голямо разнообразие от пазари за залози.
  • Платформата е достъпна на над 50 различни езика вкл. български.
  • Голямо разнообразие от валути, в които можете да откриете сметка (включително български лев).
  • Бонус за нови клиенти до 200 лв.

Освен традиционните спортни залози, сайта предлага още финансови залози, казино игри, бинго, лотарии и др. Накратко 1xBet Bulgaria е сайт пълен с разнообразни опции, развива се много бързо и си изгражда все по-добра репутация. 1xBet е млада, но амбициозна руска компания за спортни залози, чиято основна цел е да радва своите клиенти с възможно повече събития за онлайн залози в интернет.

Ако желаете да научите повече за някоя от услугите, които хазартната платформа предлага, проверете подробните материали за компанията в този сайт.

Мобилни приложения и уеб дизайн

1xBet mobile има приложения за Android, Windows и iOS, което го прави достъпен за почти всички мобилни устройства. Страницата е сравнително добре подредена логически, но все пак има още какво да се желае в тази посока. Това се дължи на факта, че има толкова много възможности за избор, че на начинаещи играчи може да им изглежда малко сложно, а дори и при опитните играчи ще е нужно известно време, за да свикнат с интерфейса.

Вляво има колона показваща флаговете на различни страни. Можете да кликнете върху тях и да промените езика. В следващата колона са изброени всички предлагани спортове. Събитията могат да бъдат филтрирани по ден и час, има и текстово поле за търсене. Основната част от центъра на екрана е запазена за показване на събитията и коефициентите. Отдясно се показват залозите, връзки към нови игри и промоции. Всяка игра или събитие на живо има стилно графично представяне. Някои събития могат да се гледат и на живо през сайта.

Невероятно покритие от спортове

Най-популярните мачове, като например мачовете от Шампионска лига имат до 955 пазара за всеки конкретен мач. Това е огромна гама опции за залагане, в сравнение с повечето сайтове, които предлагат не повече от 100-200 пазара. Както бе споменато и по-рано букмейкъра осигурява коефициенти за над 1000 различни събития всеки ден. Застъпени са както популярните спортове, така и някои от по-малко популярните, като моторни спортове, зимни спортове и т.н. Липсват конните надбягвания, но това е единствения недостатък на 1xBet, от гледна точка на разнообразието от спортове. Повечето коефициенти предлагани тук са доста високи и това е една от най-добрите причини за регистрация в този сайт.

Методи за разплащане и съпорт

Платформата е налична на множество различни езици, поради което 1xBet набира все повече клиенти по цял свят. Предлагат се всички популярни методи за разплащане, което означава, че можете лесно да депозирате и теглите пари, където и да се намирате по света. Все пак трябва да имате в предвид, че някои системи за разплащане добавят свои транзакционни такси. Съпорта на сайта е 24 часа в денонощието чрез имейл, телефон или чат на живо. Може да поискате и обратно обаждане от агент за обслужване на клиенти.

Като цяло 1xBet bg предлага впечатляващ набор от услуги. Компанията е достатъчно уважавана и е сигурно място за вашите пари. Букмейкъра предлага голямо разнообразие от спортове и пазари, а предлаганите коефициенти са конкурентни на най-големите букмейкъри на пазара. Бонуса за нови клиенти също е много добър. Интерфейса не е много юзърфрендли и там определено има какво да се желае.