Залози на живо и Livestream в 1xBet

Влез в раздел 1xBet на живо

Как работят залозите на живо в 1xBet на живо? Какви са възможностите за залози? Има ли екстра функции при залозите на живо в този букмейкър? Отговорите на всички тези въпроси ще научите след прочитането на следващите редове.

Как работят 1xBet залози на живо?

По същество, залозите на живо представляват процеса по поставяне на залози на събития от света на спорта, които вече са стартирали. Така например, можете да гледате мача на любимия си отбор и да поставите залог за неговия завършек, за това кой ще вкара следващия гол, какъв ще бъде резултата към края на полувремето или на който и да е от другите стотици пазари.

Залозите на живо се характеризират с това, че коефициентите се променят много бързо и много често. При пре-мач залозите също виждаме сравнително често покачвания и понижавания на коефициента за даден пазар, но обикновено това става с минимални темпове, докато при залозите на живо често ще виждате резки скокове и спадове на коефициентите, особено когато се случи нещо значимо на терена, като например гол или червен картон – нещо, което съществено променя ситуацията и шансовете на двата отбора. В други спортове, като тениса и волейбола например, ще виждате промени с по няколко десети от ставките след всяка една точка.

Конкретно в 1xBet, залози на живо могат да се поставят от раздел “Live“, който е отделен само и единствено за мачовете, които вече са започнали. В компютърната версия и във версията за браузъри на мобилни устройства, спортните събития могат да бъдат сортирани по спорт или пък по това дали се предлага лайв стрийминг и статистики или не.

В апликацията, нещата са направени малко по-сложни. Там, когато влезете в “Live“ раздела, първо ще трябва да изберете спорт, след това държава/първенство и чак след това ще видите мачовете по избраните критерии. Като известно неудобство ни се струва невъзможността да видим всички мачове на живо в една страница, но добрата новина е, че в мобилната браузър версия това е възможно.

Какви са възможностите за залози 1xBet Live Betting?

До 1 000 мача в един и същ момент и с до 500 пазара за един мач – това е несравнимата оферта, която може да ви предложи 1xBet. Да, 1 000 достигат събитията с включените в раздела мачове на живо от виртуалните спортове и електронните игри (виж 1xBet Виртуални спортове), но, дори и ако броим само мачовете от истинския свят, те редовно достигат и надминават 700-800 сблъсъка.

Разнообразието от мачове и пазари при лайв залозите на този руски букмейкър не подлежи на никакъв коментар – то е от най-високо световно ниво.

Какви са екстра функциите на раздел 1xBet на живо?

Гледането на мачове (1xBet лайвстрийм) и предлагането на статистики на живо са две неизменни части от услугата за залози на живо в 1xBet (ТВ на живо).

Факт е, че тези екстри не се предлагат за всички мачове, но това реално не е и възможно и няма нито един сайт за залози, който да може да предложи такова нещо. Руският сайт обаче може да се похвали с толкова много покрити с лайв стрийминг и статистики срещи, колкото имат едва единици сайтове в целия свят.