Betfair Промоция за Български Футбол

Промоция на Betfair за българските мачове

Betfair Промоция за Български Футбол

Тази седмица предстои да се изиграе „вечното дерби” между отборите на ЦСКА и Левски. Другите мачове от кръга също са доста интересни, като например „битката за Тракия” между Берое и Ботев.

За всички любители на българския футбол Betfair предлага един много добър бонус. Може да вземете до €25 БОНУС при губещ залог, ако заложения от вас мач завърши при резултат 0:0 на полувремето. В тази промоция участват само единичните залози в раздел СПОРТ на пазар Краен Точен Резултат. Комбинирани залози, залози пуснати на Спортна Борса или залози от типа Patent, Each Way, Lucky 15 и Yankee, както и залози НА ЖИВО не участват в тази бонус оферта.

За да можете да се възползвате от бонуса трябва просто да направите единичен залог на пазар Точен резултат на лякой от мачовете в българската Първа лига. След това, ако залога ви е губещ, но първото полувреме е завършило при резултат 0:0 сумата на залога ви ще бъде възстановена до максимум €25, под формата на Безплатен залог. Трябва да имате в предвид, че безплатния залог може да се използва само веднъж, затова когато пускате залог с него се уверете, че сте въвели пълната му стойност.

Предлаганата от Betfair промоция е чудесна възможност до известна степен да минимизирате рисковете от залозите на Точен резултат. Затова, ако сте намислили да играете някое от дербитата в България този уикенд имайте в предвид и тази опция.

Желаем късмет на всички!