50% Бонус от Betfair при комбиниран залог на Американски спортове

Тази страхотна промоция на лицензирания за България букмейкър Betfair e валидна за всички срещи от американските лиги: NBA, NHL, NFL, MLB, MLS и NCAA. За да участвате в нея просто трябва направите комбиниран залог на 2 или повече срещи.

Минималният коефициент за всяко едно събитие включено в промоцията трябва да е 1.20. Промоцията е валидна за следните пазари: „Общо ръна под/над” и „Среща с Хендикап” за Бейзбол; „Краен резултат от срещата” за Американки футбол, Хокей на лед, Баскетбол и Футбол; „Голове под/над” (включително и продълженията), „Голове под/над” (без продълженията) и „Среща с Хендикап” за Хокей на лед; „Общо точки в мача под/над” и „Хендикап” (без равенство) за Баскетбол; „Среща с Хендикап” и „Общ брой голове под/над” за Футбол.

В промоцията не участват залозите пуснати на борсата, както и залозите на живо. Как се изчислява бонуса, който печелите:

При комбинация от 2 срещи той е 5%;
При 3 срещи 8%;
При 4 срещи 10%;
При 5 срещи 15%;
При 6 срещи 20%
При 7 срещи 25%;
При 8 срещи 30%;
При 9 срещи 35%;
При 10 срещи 40%;
При 11 срещи 45%
При 12 срещи максималната стойност на бонуса от 50%

Максималната стойност на този бонус е 500 евро, като всеки ден може да пускате нови колонки, които да участват за него. Печалбата заедно с натрупания бонус се изплащат по сметката в рамките на 24 часа, след приключване на двубоите.

Ако сте разбирачи на американските спортове няма какво да се колебаете, тази страхотна промоция ви дава възможност да увеличите с до 50% печалбите си.