Betfair Ексклузивна Промоция

Бетфеър предлага ексклузивна промоция за нови клиенти

Betfair Ексклузивна Промоция

За да се възползвате от новата промоция на Бетфеър трябва да се регистрирате и да откриете своята нова сметка, като използвате промоционалния код: ZBG101. След това трябва да депозирате средства по сметката си и да направите единичен залог в секция СПОРТ на стойност минимум 10 евро.

Няма значение на какъв пазар пускате залога, но внимавайте защото залози пуснати в секция СПОРТНА БОРСА и залози на комбинации не се зачитат. Друго условие е коефициента на единичния залог да е минимум 1.20. След като пуснете този залог, независимо дали той е печеливш или губещ ще получите безплатни залози на стойност 30 евро, които можете да използвате за 3 залога на стойност по 10 евро.

Безплатните залози трябва също да бъдат пуснати в секция СПОРТ на коефициент по-висок от 1.20. Трите залога от по 30 евро трябва да бъдат разиграни в рамките на един месец. След пускането на 3-те залога можете да изтеглите положителния резултат, ако имате такъв. Важно уточнение е, че към сметката ви се прибавя само печалбата, без сумата на самия залог. Друго ограничение е, че не можете да използвате опцията „CASH OUT”.