Промоция от Бетфеър за Ливърпул срещу Бешикташ

Промоция на Betfair за срещата Ливърпул – Бешикташ

Промоция от Бетфеър за Ливърпул срещу Бешикташ

Борсата за спортни залози Betfair отново предлага страхотни оферти на своите клиенти в България. Този път промоцията е за двубоя Ливърпул – Бешикташ и включва възстановяване като безплатен залог до 25 евро.

За целта трябва да направите единичен залог, преди началото на срещата за един от следните пазари: „Голмайстор по всяко време”, Точен краен резултат”, „Последен голмайстор”, „Първи голмайстор” и „Точен резултат по всяко време”. След това трябва да изберете една от опциите, която ще ви осигури възстановяване като безплатен залог до 25 евро. Те са: Ливърпул да отбележи поне 3 гола в мача, Демба Ба да е сред голмайсторите, Даниел Стъридж да е сред голмайсторите, Бешикташ да спечели поне едно полувреме от мача и двата отбора да се разпишат, през втората част на мача.  Ако залогът ви е губещ, но сте избрали опция, която се е изпълнила, залога ви ще бъде възстановен под формата на безплатен залог до 25 евро. Двубоят ще се играе в Четвъртък 19 Февруари от 22:05 часа, което означава, че залогът ви трябва да бъде пуснат преди този час.

Ако Демба Ба, Даниел Стъридж или и двамата футболисти не участват в срещата, автоматично се гледа опцията Ливърпул да вкара поне 3 гола в мача.  Внимавайте, ако използвате опцията „Cash Out” или заложите на Спортна Борса залог Срещу за същото събитие за което е и основния ви залог, губите право да участвате в промоцията.

В случай, че изпълните условията на промоцията, безплатният залог ще бъде преведен по сметката ви в рамките на 3 часа. Внимание отново! Безплатният залог е валиден за срок от 7 дни и ако през това време не го разиграете ще го загубите.

Пожелаваме ви успех!