Промоция на Betfair за двубоя ПСЖ – Барелона

Утре вечер на на „Парк Де Пренс” в Париж ще можем да се насладим на една от най-интересните срещи от четвъртфиналната фаза в Шампионска лига. Един срещу друг излизат отборите на ПСЖ и Барселона.

Лицензирания на българския пазар букмейкър Betfair предлага чудена възможност да подсигурите своя залог, като си върнете под формата на безплатен залог до 25 евро. Първо трябва да отидете в секция Промоции и да изберете една от опциите, която ще ви гарантира връщане на губещ залог, под формата на безплатен залог. След това натиснете бутона играй и направете единичен залог в секция Спорт на един от следните пазари: Голмайстор по всяко време, Точен краен резултат, Последен голмайстор, Първи голмайстор, Точен резултат по всяко време. Опциите за настоящата среща са следните: Да има отсъдена дузпа в мача; Двата отбора да отбележат гол и Барселона да победи; Барселона да отбележи 3 гола или повече; Лавеци да отбележи гол по всяко време на срещата и Меси да отбележи първия гол в срещата.

Имайте в предвид, че залога трябва да бъде пуснат преди началото на мача (сряда 21:45). Освен това не можете да затваряте залога си частично или нацяло, посредством опцията Cash Out. Залози пуснати на пазарите На Живо и комбинирани залози също не участват в тази промоция. След като изберете желания от вас пазар и пуснете залог използвайки бонус опцията за безплатен залог, не можете да играете същия пазар, поставяйки залог Срещу в секция Спортна Бора. Ако направите това автоматично губите право за участие в бонуса.

Безплатния залог в размер до 25 евро ще бъде преведен по сметката ви в рамките на няколко часа, след приключване на футболната среща. Не забравяйте, че безплатния залог може да се използва само веднъж, затова винаги използвайте пълната му стойност.