Промоция на Betfair за залог за Голмайстор в Шампионска лига

Лицензирания в България букмейкър, Бетфеър предлага една много интересна промоция за всички свои клиенти. Става въпрос залога за това кой ще стане голмайстор в Шампионска лигаза сезон 2015/2016.

За да участвате в промоцията просто трябва направите залог на този пазар на стойност минимум 20 евро. Изберете желания от вас голмайстор и печелете по 5 евро бонус всеки път, когато този футболист отбележи гол по време на груповата фаза на турнира. Все пак от букмейкъра се застраховат от евентуално избухване да някой футболист в определен двубой и са добавили едно ограничаващо условие. Това е, че в рамките на 1 мач можете да получите максимален бонус в размер на 5 евро. Това означава, че дори избрания от вас играч отбележи 2 или повече гола в един мач, вие ще получите само 5 евро бонус.  Въпреки това ограничаващо условие промоцията си е достатъчно атрактивна и определено си заслужава. Най-малкото в оставащите 2 кръга от груповата фаза на турнира можете да си върнете половината залог под формата на бонус, ако избрания от вас футболист се разпище и в двете срещи.

Имайте в предвид, че нямате право да получите бонуса, ако направите салог СРЕЩУ на същия пазар в секция Спортна Борса или използвате опцията за частично или цялостно затваряне на залога, посредством Cash Out. Друго условие на което трябва да обърнете внимание е, че трябва да заложите бонуса в рамките на 48 часа, след получаването му и не може да го използвате за пазарите от секция Спортна Борса.

Пожелаваме успех на всички!