Седмичен Бонус от Betfair за комбинации

Обичате по-рисковите залози на комбинации от няколко срещи, значи новия Бонус на Betfair е точно за вас. Компанията отново доказа, че мисли за своите клиенти и предлага невероятна бонусна система, за която можете да се класирате всяка седмица.

Условията на промоцията са следните: трябва да заложите 25 евро на комбинации, без ограничение за спорта и в понеделник към сметката ви ще бъдат добавени 10 евро, под формата на бонус. Сумата от 25 евро може да бъде залагана наведнъж или под формата на няколко отделни залога за комбинации. Обърнете внимание, че минималния брой комбинирани срещи е 4, а минималния коефициент за всяка една от избраните срещи е 1.50. Валидни са промоцията са само залози направени на секция Спорт. Срещите трябва да бъдат пуснати преди тяхното начало и не може да затваряте частично или напълно играната колонка.

Ако изпълните всички условия на промоцията бонуса от 10 евро ще бъде преведен по вашата сметка в понеделник и ще имате на разположение 7 дни да го разиграете. Бонусът няма нужда от превъртане, но имайте в предвид, че трябва задължително да го заложите в рамките на 7 дни, в противен случай ще бъде премахнат от сметката ви.

Ако сте рискови играчи, които обичат по-високите залози на комбинации от срещи няма какво да се колебаете Betfair е точното място за вас. Така всяка седмица ще можете да си печелите бонус от 10 евро и да го разигравате както си поискате.