Застраховка Акумулатор на Betfair за краен резултат от мача

Най-големият лицензиран букмейкър в България Betfair не спира да изненадва родните играчи с нови и атрактивни промоции. Едно от актуалните предложения е Застраховка Акумулатор за краен резултат от мача.

Какво трябва да направите, за да участвате в тази промоция? Отидете на секция „Промоции”, изберете тази оферта и натиснете бутона „Включи се” (това се прави само веднъж). След това трябва да пуснете комбиниран залог от 5 мача или повече, като общия коефициент от всички срещи трябва да е минимум 5.00, а минималният коефициент за всяка отделна среща е 1.20. Ако само един мач от колонката не ви излезе от Betfair ще възстановят губещия залог до €25 под формата на Безплатен залог.

Внимание! Можете да играете само фиксирани коефициенти преди началото на съответните срещи в раздел „Спорт” на сайта. Залозите На Живо или тези пуснати в Спортна Борса не участват в тази промоция. Комбинациите пуснати с Безплатен залог също не участват в промоцията. Ако използвате опцията „Cash Out” и затворите изцяло или частично залога си също не можете да участвате за промоцията.

Максималният брой безплатни залози до €25, които можете да получете в рамките на един ден е четири. Ако изпълните всички условия на промоцията, безплатния залог ще бъде преведен по сметката ви в рамките на 24 часа. Имайте в предвид, че безплатния залог може да бъде използван в рамките на 7 дни и ако не го заложите през това време ще го загубите. Той може да бъде залаган на всеки един пазар, предлаган в раздел Спорт. Друго на което трябва да обърнете внимание е, че безплатния залог може да бъде залаган само веднъж и ако го заложите частично, губите останалата част от него.

Желаем късмет на всички любители на комбинираните залози!