Matchbook борса – алтернатива на Betfair с по-ниски комисионни

matchbook-nachalna-stranica

Официален сайт: www.matchbook.com 

Matchbook е една от бързо развиващите спортни борси за залози. Компанията е регистриране през 2004г. и в момента е лицензирана на остров Олдърли. Matchbook е чудесна алтернатива на Betfair, тъй като тук липсват някои от ограниченията и таксите налагани в Betfair. Комисионните тук също са много по-ниски и са в размер само на 1%. Да точно така правилно сте прочели само 1%, за разлика от 5% комисионна, която взима Betfair.

matchbook-bonus(2)Освен ниските комисионни от Matchbook привличат нови клиенти и с една страхотна оферта при пускането на първи залог. В случай, че залога ви е неуспешен той ще бъде възстановен в размер до 25 паунда. За да се възползвате от тази оферта не забравяйте да въведете бонус кода MAXBET, когато е регистрирате.

Предлаганите спортове и пазари тук не могат да се мерят с разнообразието в Betfair, но са достатъчно на брой, за да задоволят повечето играчи. Все пак от компанията са се концентрирали върху американските портове и затова тук ще намерите невероятно разнообразие от пазари за двубоите в NFL, NBA, MLB, NHL. Ако ви е писнало да чакате залога ви за американски спортове да бъде приет в Betfair, заради ниската ликвидност на пазарите там, значи това е вашето място. В Мatchbook пазарите за американски спортове са много ликвидни и залозите на борсите се покриват почти веднага.

matchbook-exchangeКато голяма и реномирана компания в областта на спортните залози Matchbook предлага всички по-популярни методи за депозиране и теглене на средства. Естествено се предлага и мобилно приложение за смартфони и таблети, така че никога да не изпукате екшъна и винаги да сте в играта.

Накрая можем да обобщим основните предимства на Matchbook са изключително ниските комисионни на стойност 1%, голямата ликвидност на пазарите за американски спортове и страхотната оферта за безплатен залог за нови клиенти на стойност до 25 паунда. Основните недостатъци на компанията са това, че не предлагат залози за конни надбягвания, по-ограниченото разнообразие от пазари и това, че има рестрикции за някои държави.